Bretonse aal - anguille alla bretone

U vindt dit recept op pagina 785 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vis
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Matelote d'anguilles a la Charentaise - Matelote van paling op de wijze van de Charente

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Bretonse aal

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Palingstoofpot

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Matelote van paling of andere vis

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe