Matelote van paling of andere vis
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 59 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis
Ingrediënten
- beurre manie
- boleten
- boter
- champignons
- gebakken broodkorst
- gekookte rivierkreeftjes
- gerookt spek
- grondel
- knoflook
- lamprei
- laurier
- paling
- peper
- peterselie
- prei
- rode wijn
- suiker
- tijm
- uitjes
- zeepaling
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.