Varkenskarbonaden met bosbessen - braciole ai mirtilli

U vindt dit recept op pagina 884 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pannenkoeken met warme sinaasappelbosbessencompote

Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Revani

Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Bosbes muffins en een lege keuken?

Een recept uit Tessa Couperus

Bosvruchtencrumble

Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten