Gebraden rundvlees met wortels - arrosto alle carote

U vindt dit recept op pagina 910 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Bereidingstijd:
170 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Reerollade met pruimen

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Aspic

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kip "Jacquard"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Fond de homard - Kreeftenbouillon

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg