Aspic
★
★
★
★
★
Een recept van Eugénie Brazier.
U vindt dit recept op pagina 267 in La Mère Brazier .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schuim/mousse/gelei
Ingrediënten
- bouquet garni
- champagne
- cognac
- eiwit
- elzas
- kalfsbotten
- kalfsvoet
- madeira
- prei
- rundvlees mager
- selderij
- ui
- varkensschenkel
- varkenszwoerd
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.