Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

U vindt dit recept op pagina 914 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wild zwijn in rode wijn - cinghialeal barolo

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ossobuco al Barolo

Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bagna cauda

Een recept uit  - De Zilveren Lepel