Basisbereiding schapenvlees braden- smoren, stoven - koteletten

U vindt dit recept op pagina 934 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
basisrecept
Soort:
vlees / schapenvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Melanzane Pugliese - Pugliese aubergines

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Hummus met aubergine

Een recept uit Kim

Snelle gepekelde groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Auberginemousse - mousse di melanzane

Een recept uit J.M. Bellver - Wereldkeuken Italie