Kalfsgehakt in bladerdeeg - sgonfiotti di carne
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 965 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / kalfsvlees / quiche / pastei
- Bereidingstijd:
- 65 minuten
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bloem
- boter
- chilipeper
- ei
- frituurolie
- groene olijven
- kalfsgehakt
- knoflook
- peper
- sultana's
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.