Gestoofd kalfsvlees met zes smaken - spezzatino ai sei profumi

U vindt dit recept op pagina 966 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
80 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dilleboter

Serveersuggestie Dilleboter

Citroen-botersaus

Een recept uit  - Deutsche Küche

Mosterdboter

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Dille boter - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Dille boter - Lovemyfood.nl