Gebraden kalfsschenkel - stinco arrosto

U vindt dit recept op pagina 968 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Bereidingstijd:
155 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zuiglam uit Luik

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Fazant met sinaasappel - filetti di fagiano all'arancia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Snelgerookte zalm rode kool, paksoi en appel met jeneverbes

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Hertenrug op Montafoons wijze

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I