Snelgerookte zalm rode kool, paksoi en appel met jeneverbes
★
★
★
★
★
Een recept van Anne Cazor en Julien Attard.
U vindt dit recept op pagina 42 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- appel met jeneverbes
- boter
- jeneverbessen
- olijfolie
- paksoi
- rodekoolmayonaise
- spaghetti van rode kool
- vanillestokje
- zalmfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.