Gekookte kalfskop - testina di vitello bollita

U vindt dit recept op pagina 1004 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij au jus

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Donkere runderjus

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Deense selderijsoep

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Gebakken mosselen in de schelp

Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress