Wildpastei met paddenstoelen - torta di funghi e selvaggina
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1106 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte / pastei
- Bereidingstijd:
- 230 minuten
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bleekselderij
- bloem
- boter
- eekhoorntjesbrood
- ei
- gekookte ham
- jeneverbes
- laurierblad
- mager hertenvlees
- olijfolie
- patrijs
- peper
- porcini
- rode wijn
- sjalot
- ui
- verse salieblaadjes
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.