Wildpastei met paddenstoelen - torta di funghi e selvaggina

U vindt dit recept op pagina 1106 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte / pastei
Bereidingstijd:
230 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeebaars in bladerdeeg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Puff Pastry Salmon with Chanterelle Cream Filling - Zalm in bladerdeeg met cantharel-roomvulling

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Preitaart

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Blätterteigpastete mit Maronenpüree und Trüffelsauce / Bladerdeegpastei met kastanjepuree en truffelsaus

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse