Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

U vindt dit recept op pagina 1113 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild
Bereidingstijd:
155 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gems in rode wijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Rode-wijnpunch - sangria

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Gekruide appels met sultana's

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Zweedse rodekool

Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie