Konijn met tonijn - rotolo di coniglio con il tonno
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1132 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- wild / vis
- Bereidingstijd:
- 140 minuten
Ingrediënten
- ansjovisfilet op olie
- bloem
- boter
- citroensap
- eierdooier
- kerrie
- olijfolie
- peper
- pistachenoten
- rucola
- sjalot
- slagroom
- tonijn op olie
- uitgebeend konijn
- vleesbouillon
- witte truffelpasta
- wittetruffelpasta
- witte wijn
- wittewijnazijn
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.