Wijnbavarois - bavarese al vino
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1186 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / nagerecht
- Soort:
- schuim/mousse/gelei / pudding
- Bereidingstijd:
- 130 minuten
Ingrediënten
- biscuitgebak
- bladgelatine
- blauwe druiven
- boter
- citroensap
- eierdooier
- fijne kristalsuiker
- poedergelatine
- slagroom
- zoete witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.