Herfst: een gerecht om met een zilveren lepel te eten

U vindt dit recept op pagina 1354 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

De Beejekurf: verademend in Venray

Een recept uit Isabel

Top 5: vegetarische quiche

Een recept uit Isabel

Ovenschotel met wilde paddestoelen, bijzondere aardappelsoorten en vergeten groenten

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Aardpeersoep met bospaddenstoelen

Een recept uit Isabel