Herfst: een gerecht om met een zilveren lepel te eten

U vindt dit recept op pagina 1354 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

De Beejekurf: verademend in Venray

Een recept uit Isabel

Top 5: vegetarische quiche

Een recept uit Isabel

Aardpeersoep met bospaddenstoelen

Een recept uit Isabel

Ovenschotel met wilde paddestoelen, bijzondere aardappelsoorten en vergeten groenten

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal