Herfst: een gerecht om met een zilveren lepel te eten
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 1354 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten
- aardpeer
- cantharel
- eekhoorntjesbrood
- ei
- granaatappel
- kastanje
- kombu
- mineraalwater
- nootmuskaat
- paddenstoelen
- parmezaanse kaas
- populierleemhoeden
- portobello
- selderijknol
- vers broodkruim
- witte champignons
- witte truffel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.