Gebakken calamari met borlottibonen

U vindt dit recept op pagina 1411 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fritto misto di pesce

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Pijlinktvis uit de Marche

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde inktvis in tomatensaus - calamari ripieni variatie

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gevulde inktvis - calamari ripieni

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis