Het spek van slager Blom
over wat er nog te eten is
Een boek van D. Schouten, J. den Besten en G. van der Veen
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Het spek van slager Blom, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het spek van slager Blom is een uitgebreide en bijgewerkte bundeling van de artikelen die Diny Schouten in de afgelopen vijf jaar schreef voor haar eetrubriek in Vrij Nederland. In die vijf jaar is zij onbevangen, maar met grote vasthoudendheid op zoek naar de kwaliteit van het eten en drinken dat wij in Nederland en België krijgen voorgeschoteld. Van appelstroop tot zuurkool, van bio-winkel tot fabrieksfrieten: wat is het, of zou het moeten zijn? Wie maakt het, wat is de kwaliteit, en hoe, of door wie, wordt die gemeten?
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.