Tarbot met saffraan en venusschelpen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 643 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tarbot met saffraan en venusschelpen - rombo allo zafferano con sugo di vongole

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vis, gebakken, op saffraan-tomaataardappels

delicious. magazine - 2010-11

Cacciucco alla Livornese - Vissoep

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Rub, warme aromatische, met sumak en saffraan, voor vis

Een recept uit delicious. magazine - 2016-08