Confit van konijn met rauwe ham en polenta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 1153 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stroperspot - poacher´s pot

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Gemsbout in wijnsaus - gamsschlegel in weinsauce

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Hertenstoof met veel wijn en een beetje geduld

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Gestoofd konijn met tomaten en kruiden

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria