Gemsbout in wijnsaus - gamsschlegel in weinsauce

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 243 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Caesar salade met kip van John Torode

Een recept uit

Hertenbiefstuk met port en verse rodekool met steranijs

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Gado-gado wrap recept - Food and Friends

Een recept uit

Gado-gado wraps

Een recept uit