Gegrilde kalfskotelet met cannoli van topinamboers gefrituurde prei en kalfsjus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 1158 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Heldere kalfsfond

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Fond

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Kalfsconsommé

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Vleesbouillon - brodo di carne

Een recept uit  - De Zilveren Lepel