Linguine met gerookte zalm en tomatensaus

U vindt dit recept op pagina 39 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
55 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Snel en erg lekker

- bijna 3 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Milanese kaaspasta

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Kastanjecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Reebiefstuk, geflambeerde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek