Pappardelle uit Arezzo

U vindt dit recept op pagina 190 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Bereidingstijd:
170 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Groen sapje nr. 3

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Saucijsjes met tien kruiden - salsicce alle dieci erbe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Rauwkost met olijven- paprikadipsaus

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Rijstbowl met bloemkool

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'