Tagliatelle met tuinbonen en pijlinktvis

U vindt dit recept op pagina 212 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Causa de calamar, papa morada y cebolla encurtida - Causa met pijlinktvis, blauwe aardappel en ingelegde ui

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Gebakken inktvis - calamari fritti

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Pijlinktvis, geroosterde, met chili-limoenolie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro