Gebakken inktvis en garnalen met harissa

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 89 in Casa Moro .

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Harissa

delicious. magazine - 2011-01

Harissa-lamspies, pittige

Een recept uit delicious. magazine - 2015-08

Harissasoep (vetarm)

delicious. magazine - 2007-05

Harissakip, groene-, met couscous

Een recept uit delicious. magazine - 2014-10