Cannelloni met bechamel

U vindt dit recept op pagina 255 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees / pasta/noodles
Bereidingstijd:
95 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegratineerde haai met aardappels

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Aardappels in bechamelsaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bechamel met tomaat

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Cannelloni met een rest ragout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten