Ravioli met zeevruchten en bottarga
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 302 in De zilveren lepel pasta .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
- Bereidingstijd:
- 115 minuten
Ingrediënten
- basilicum
- bleekselderij
- bliktomaat
- bloem
- boter
- bottarga
- broodkruim
- cognac
- ei
- knoflook
- langoustine
- laurier
- mosselen
- olijfolie
- ui
- venusschelp
- witvisfilet
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.