Paddenstoelensalade met speck en cicorino

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 86 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vlees
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Champignons op toast

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Flatbread met spinazie, zongedroogde tomaat & kastanjechampignons

Een recept uit Sabine Koning

Ge­bak­ken wit­lof met cham­pig­nons en bal­sa­mi­coa­zijn

Serveersuggestie Ge­bak­ken wit­lof met cham­pig­nons en bal­sa­mi­coa­zijn

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2