Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Zomer van De Zilveren Lepel

Een boek van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher

We hebben 400 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Zomer van De Zilveren Lepel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Stel je voor, écht Italiaans eten aan een lange houten tafel, in een heerlijke avondzon. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.

De recepten in De zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit die de zomermaanden je bieden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen alle thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten.

De prachtige en kleurige foto’s van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land. Dit boek brengt de smaak van Italië naar je eettafel, waar je ook bent! Uitermate geschikt voor het bereiden van picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Zomer van De Zilveren Lepel

Een greep uit de 400 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, peper, tomaten, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde-groentenring

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, boter, cherrytomaatjes, courgette, ei, gele paprika's, olijfolie, peper, witte uien en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, cognac, ei, fijne tafelsuiker, melk, vanillestokje, zout en zwarte kersen

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Krokante aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, bladerdeeg, bloem, boter, frambozenjam en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Escarole met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, escarole, garnalen, gezouten kappertjes, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Griesmeel met kersen

Ingrediënten:
boter, ei, fijne tafelsuiker, geblancheerde amandelen, griesmeel, kersen en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Auberginesalademet munt

Ingrediënten:
ansjovispasta, aubergine, basilicum, lente-uitjes, munt, olijfolie, oregano, peper, bladpeterselie, tomaat, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeiendessert

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, aardbeien, bloem, boter, citroen, ei, fijne tafelsuiker, frambozenjam en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Toon alle 400 recepten in dit boek