Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Zomer van De Zilveren Lepel

Een boek van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher

We hebben 400 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Zomer van De Zilveren Lepel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Stel je voor, écht Italiaans eten aan een lange houten tafel, in een heerlijke avondzon. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.

De recepten in De zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit die de zomermaanden je bieden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen alle thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten.

De prachtige en kleurige foto’s van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land. Dit boek brengt de smaak van Italië naar je eettafel, waar je ook bent! Uitermate geschikt voor het bereiden van picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Zomer van De Zilveren Lepel

Een greep uit de 400 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Auberginesalademet munt

Ingrediënten:
ansjovispasta, aubergine, basilicum, lente-uitjes, munt, olijfolie, oregano, peper, bladpeterselie, tomaat, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Asperge-garnalensalade

Ingrediënten:
citroen, ei, garnalen, olijfolie, peper, bladpeterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Canapes met hammousse

Ingrediënten:
boter, casinobrood, groene olijven en ham

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Basilicumsorbet

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, droge mousserende wijn, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde groentesalade

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroensap, doperwten, edammer, ei, olijfolie, olijven, peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Krabvlees met mosterd

Ingrediënten:
brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aromatische marinade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierbladeren, olijfolie, peper, bladpeterselie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstring met zalm

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, cherrytomaten, citroensap, doperwten, gezouten kappertjes, olijfolie, peper, bladpeterselie, veldsla, zalm uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalkoenspiezen

Ingrediënten:
aubergine, baby-uien, basilicum, courgette, gedroogde oregano, kalkoenfilet, olijfolie, peper, rode paprika en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bleekselderij, citroensap, eidooier, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, tonijn op olie, ui, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gnocchetti met kalkoen

Ingrediënten:
kruiden, kalkoen, olijfolie, peper, sardijnse gnocchetti, tabasco, tomaten, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kiwisorbet

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, fijne tafelsuiker en kiwi's

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 400 recepten in dit boek