Salade met gerookte eend, tuinbonen en rucola

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 132 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vegetarisch
Bereidingstijd:
23 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelchips met prei-courgettesoep met basilicumolie

delicious. magazine - 2011-13

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Fettucine van warme visbouillon met basilicumolie en steenzout of truffelzout

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Tomatensoep (weelderige) met basilicumolie

delicious. magazine - 2009-09