Rucola met kalfsvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 147 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vlees
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde inktvis - calamari ripieni in teglia

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Wiener Würstchen - Weense worst

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Vitello tonnato - Kalfsvlees met tonijnsaus

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Cordon blue, koud geserveerd

Een recept uit Schonherr - Koude keuken