Zalm-uiensalade
★
★
★
★
★
Een recept van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher.
U vindt dit recept op pagina 148 in Zomer van De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 25 minuten
Ingrediënten
- kookroom
- melk
- olijfolie
- peper
- peterselie
- pistachenoten
- rode ui
- sinaasappelsap
- sla
- zalmfilet
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.