Escarole met speck

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 149 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vlees
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hardgekookt ei met een hoedje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gepocheerde eieren met spinazie of andere gekookte groente

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Brussels spiegelei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Italian wedding soup

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman