Koude spaghetti met tonijn en bieslook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 165 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

itroen-bieslookolie

Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Knapperige asperges, mimolette & rauwe ham

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Krulsla

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Zalm-escalopes met warme balsamicovinaigrette

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten