Valse eieren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 243 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
290 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sambal Tomaat

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Geroosterde kaastortilla met gedroogd vlees - cheese crisp tostada with carne seca

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Guacamole

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Ikan tjolo tjolo (tonijn in pittige ketjapsaus)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes