Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 249 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wontonbuideltjes met varkensvlees

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Dressing van gerookte vis

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Canapés met gerookte kip

Serveersuggestie Canapés met gerookte kip

Avocado roomkaas dip

Een recept uit Shemara