Galantine van kapoen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 290 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees / gevogelte
Bereidingstijd:
780 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Terrine van bospeen, biet en knolselderij

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Salpicon

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Groenteterrine met brandnetelkaas en boterbonen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

asperges wit paars roze

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges