Abrikozencrème

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 317 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brosse abrikozenmousse

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Mousse à l'abricot, chantilly - Abrikozensorbet met slagroom

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bombe glacée à l'abricot - Abrikozensorbet met een andere sorbet of roomijs

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Mousse à l'abricot, glacée - Abrikozensorbet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken