Kersensorbet

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 396 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
195 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kersenvulling voor blintzes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kersenijs

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Marasche - Kersen-amandelbolletjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Kersenijs

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer