Granita van frambozen en rode aalbessen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 398 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
270 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sloe gin fizz

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Prumelletaart (vulling)

Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Citroencake met passievruchtensiroop

delicious. magazine - 2010-09

Ingemaakte citroenen

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer