Gerookte eend op de wijze van sichuan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 102 in Het nieuwe Chinese kookboek .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bebek atjar item (Eend in gekruide saus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Caneton braisé aux marrons - Gesmoorde eend met een vulling van kastanjes en worstjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Geurig gebakken eend uit Sichuan

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Salmis van eend

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro