Rauwe vis op z'n Japans (Sashimi)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 169 in Vis, schelp- en schaaldieren .

Keuken:
Japans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Goudbrasem in een zoutkorst - dorada a la sal

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Zeebrasem van de grill - orata ai ferri

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Goudbrasem uit de oven

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Vis uit de oven op de manier van Yves

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren