Gemarineerde vis op zijn Tahitiaans
★
★
★
★
★
Een recept van Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant.
U vindt dit recept op pagina 169 in Vis, schelp- en schaaldieren .
- Keuken:
- Tahitiaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bieslook
- crème fraîche
- goudbrasemfilet
- grietfilet
- komkommer
- lente-ui
- limoen
- poonfilet
- tonijnfilet
- witte peper
- zeebaarsfilet
- zeeduivelfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.