Pekingeend met bouillon

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 107 in Wild en gevogelte .

Keuken:
Chinees
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Bereidingstijd:
390 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfsbouletjes, Luikse, met bleekselderijstamppot

Een recept uit

Bleekselderij, gegraniteerde

Een recept uit

Bleekselderijstamppot met Luikse kalfsbouletjes

Een recept uit

microwaved Celery Stalk

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]