Pekingeend met bouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci.
U vindt dit recept op pagina 107 in Wild en gevogelte .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
- Bereidingstijd:
- 390 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- gedroogde chinese noedels
- gember
- koriander
- lente-ui
- nam pla
- pekingeend
- peultjes
- prei
- rode spaanse pepertjes
- sesamolie
- steranijs
- ui
- wortel
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.