Patricia Pitisci

We hebben 6 boeken van Patricia Pitisci waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Patricia Pitisci? Registreren is gratis!

Boeken van Patricia Pitisci

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Patricia Pitisci

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Coq au vin op onze wijze

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, gevogelteglace, jonge haan, rode bessengelei, rode wijn, roux, spek, spekblokjes, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Wild en gevogelte:

Warme salade met eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenborst, eetbare bloemen, eikenbladsla, lente-ui, veldsla, vinaigrette, water, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kipfilet met citroen

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenblaadjes, citroengras, citroenmelisse, gevogelteglace, kipfilet, olie, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Pappardelle met haas

Ingrediënten:
bleekselderij, hazenvlees, melk, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode wijn, ui, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / wild
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Barbecuesaus

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, chilipoeder, ketchup, knoflook, rode wijn, ui, water, worcestershiresaus, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kalkoensneetjes met ham en salie

Ingrediënten:
gevogelteglace, kalkoenschnitzel, mascarpone, olie, parmaham, salie, san daniele ham, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Fijne pastei van gevogeltelevers

Ingrediënten:
broodkruim, eidooier, gevogeltebouillon, gevogeltelevers, kervel, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Groene pepersaus

Ingrediënten:
azijn, cognac, gevogeltebouillon, gevogelteglace, magere room, port, slagroom, suiker, verse groene peperkorrels, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Chutney van tomaten en paprika

Ingrediënten:
knoflook, laurier, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, rozemarijn, suiker, tijm, tomaten en ui

Soort:
wild en gevogelte / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kippenragout

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroen, eidooier, gevogeltebouillon, gevogelteglace, kalfsgehakt, kipfilet, kippengehakt, kruidnagel, laurier, lente-ui, nootmuskaat, parijse champignons, peterselie, slagroom, tijm, ui, varkensgehakt, wortelen, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Alle recepten van Patricia Pitisci