Gevogeltefond
★
★
★
★
★
Een recept van Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci.
U vindt dit recept op pagina 188 in Wild en gevogelte .
- Soort:
- wild en gevogelte / bouillon
- Bereidingstijd:
- 320 minuten
Ingrediënten
- bleekselderij
- kalfsbeenderen
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- peterselie
- slachtafval van gevogelte
- soepkip
- tijm
- water
- witte peperkorrels
- wortel
- zout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.