Gekruide St. Jakobsschelpen
★
★
★
★
★
Een recept van Janice Murfitt.
U vindt dit recept op pagina 98 in Dressings en marinades .
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bloem
- boter
- cider
- citroen
- citroenrasp
- citroensap
- dille
- brood
- marinade voor sint jakobsschelpen
- sint jakobsschelpen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.