Gebakken kalfszwezerik

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 98 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Deeghoepels

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Orecchiette (basisrecept)

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Orecchiette (basisrecept) - orecchiette (recetta base)

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Pizzadeeg

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ